HVA ER RIB?

Rigid Inflatable Boat

Hva er RIB? En RIB er enkelt fortalt en diger gummibåt med glassfiberskrog. Vi gir våre gjester en spennende, spektakulær og positiv opplevelse med RIB. Med RIB-destinasjoner ved vannkanten, god mat og drikke skaper vi minnerike og gledelige RIB-erfaringer. Vårt overordnede mål er å alltid ha fokus på RIB-sikkerhet og være ledende innen vår RIB-bransje når det gjelder å utarbeide risikoforebyggende tiltak.

Ribsafari

RIBsafari er for 1 person eller 100 personer. Et RIB event kan bestå av 1-15 båter. RIB opplevelser, RIB safarier, RIB adventure og RIB rafting er ofte mest vellykket når vi kombinerer fart med ro og nytelse.

Vi bruker RIB båter på omkring 9 meter. RIBsafari samarbeider med andre seriøse RIB event-selskaper og RIB aktører i Oslofjorden og har derfor mulighet til å tilby flere varianter av havrafting og fjordrafting. Søker du båtutleie kan du leie båt av oss, men alltid med kvalifiserte skippere. Vi låner alltid ut RIBklær, så dere kan komme «som dere er».

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle