Rib-turer

DE MEST POPULÆRE TURER OG DESTINASJONER

En bestselgende RIB-tur. Dette er en kombinasjon av RIBsafari og stopp ved serveringssteder langs vannet. Med utgangspunkt i Oslo er destinasjoner som Villa Malla og Oscarsborg populære stoppesteder. 

 

Villa Malla har blitt en flott destinasjon nesten ytterst på Hurumlandet, drevet av Sonja Lee. Vi blir tatt imot og servert en Mojito før middelhavsbuffet med tilhørende vin. Måltidet rundes av med dessert, kaffe og avec. Deretter setter vi kursen nordover mot Oslo. Totalt tar dette 5- 6 timer. Du velger selv om du vil kjøre RIB, buss eller hurtiggående ferge tilbake.

 

RIB-tur kan oppleves som en skjærgårdsafari eller RIB-to-PUB tur hvor reiseruten legges opp med stopp på kroer som ligger ved vannet. Reiseruten er avhengig av hvor vi starter og været for dagen. Idylliske steder med mulighet for servering er blant annet Lille Herbern, Hukodden, Hvalstrand, Vollen, Sætre, Oscarsborg, Drøbak, Villa Malla, Son, Holmsbu, Hvasser og Engelsviken, men også Koster, Stavern, Jomfruland, Marstrand og Skagen er innenfor rekkevidde.

Turen starter i indre oslofjord før vi setter farten opp ved Lille Herbern. Ved Nesoddtangen slakker vi av, cruiser forbi alle badehusene, kjører sakte innom Kavringen og fortsetter mot Steilene. På veien hjem sneiler vi oss gjennom Middagsbukta før vi setter opp farten og besøker øyene utenfor Oslo. For en best mulig opplevelse anbefaler vi en utvidelse av RIB Oslofjorden rundt med noe kaldt å drikke underveis.

Denne turen tar oss med ut i det smaleste av Oslofjorden, rett utenfor Drøbak. Hit tar det 30-60 minutter med RIB fra Oslo avhengig av rutevalg. Denne turen er populær og ofte kombines med mat og en kald øl. Vi forteller om historien rundt det dramatiske angrepet 9. april 1940 og senkingen av Blücher, undervannsmuren, torpedobatteriet og kanonene.

RIB-tur til Oslos mest kjente fyrlykt. Med utgangspunkt i RIB fra Oslo, Øst– eller Vestfoldkysten suser vi sydover over vannflaten. Om forholdende tilsier det kan det bli en luftig tur; bølgene ved Færder kan bli store. Vel fremme går vi i land og nyter en pause. Turen tilbake kan utvides med seiling og strandhugg.

Det finnes nesten ikke noe som er bedre å gjøre under et utdrikningslag enn å dra på RIB tur. De fleste får med hele gruppen i en båt. Det er også gøy når det blir flere båter. Det er meget sosialt for hele utdrikningslaget, alle er med, alle deltar og alle har det gøy! Vi legger gjerne inn en stopp for litt bading og litt drikke. Det er en god ide å starte utdrikningslaget med RIB. Overberusede personer og RIB fungerer dårlig.

Noen tror at RIB-tur er en guttegreie. Det er feil. Alle jenter elsker RIB turer. Noen kan være usikre før avreise, men alle er skikkelig fornøyde og veldig glade etter fem minutter. JenteRIB er en suksess, spesielt kombinert med noe godt å drikke på veien!

Vi tilbyr skreddersydde løsninger

RIBsafari tilbyr mange forskjellige typer RIB tur og skreddersyr løsninger for å
skape en best mulig opplevelse på fjorden i tilknytning til en begivenhet. Ta
kontakt for å få en skreddersydd og opplevelsesrik RIB tur.

Firmaarrangement?

RIB tur egner seg fint også i forbindelse med firma-arrangement. Det er mange destinasjoner i Indre og Ytre Oslofjord som egner seg utmerket til kurs og konferanse. RIBsafari legger forholdene til rette i tilknytning til en skjærgårdsresstaurant eller legger opp turen og aktiviteter til et av de etablerte konferansehotellene langs Oslofjorden.

Ribsafari

RIBsafari er for 1 person eller 100 personer. Et RIB event kan bestå av 1-15 båter. RIB opplevelser, RIB safarier, RIB adventure og RIB rafting er ofte mest vellykket når vi kombinerer fart med ro og nytelse.

Vi bruker RIB båter på omkring 9 meter. RIBsafari samarbeider med andre seriøse RIB event-selskaper og RIB aktører i Oslofjorden og har derfor mulighet til å tilby flere varianter av havrafting og fjordrafting. Søker du båtutleie kan du leie båt av oss, men alltid med kvalifiserte skippere. Vi låner alltid ut RIBklær, så dere kan komme «som dere er».

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle